Inredning för Företag & Offentliga miljöer

Vad behöver ditt företag?

Första intrycket betyder oerhört mycket, som företag är det viktigt hur man profilerar sig gentemot sina kunder. Hur ser det ut i er entré, konferenslokaler, lunchrum, kontor?

Detta erbjuder Bohag Design dig som företagare

Kompletta inredningslösningar för både kontoret eller andra offentliga miljöer. Allt ifrån möbler till enstaka arbetsplatser till att skapa helt nya inredningskoncept.

Varje inredningsförslag är unikt framställda efter ditt företags behov och önskemål. Allt ifrån er entré, det lilla kontoret till större uppdrag där vi projektleder, sköter alla möbelinköp och iordningställer inredningen på plats.

Hur funkar ert arbetsrum?

Inredningen har en stor påverkan på personalen

Visste du att en trivsam och välplanerad arbetsplats gör stor skillnad för personalens välbefinnande och därmed prestation. Det är också en viktig aspekt i hur kunder uppfattar ert företag. Bohag design är uppdaterade vad gäller trender och hämta ständigt ny inspiration vilket gör att vi kan erbjuda kreativa lösningar som tillgodoser era önskemål och innebär en mer trivsam och inspirerande arbetsplats.

Trivs Personalen?

Hur går vi tillväga?

Vi börjar med att göra en grundlig behovsanalys för att på ett bra sätt få fram företagets identitet, som sedan ska återspeglas i interiören. Med en genomtänkt färgsättning, bra belysning och rätt möblering skapar vi en miljö som får medarbetare att trivas och prestera bättre samt kunder som uppfattar er på bästa sätt!

Välkommen att kontakta oss

Sänd iväg en förfrågan om offert eller om du bara har funderingar så återkopplar vi

  without
  https://bohagdesign.se/wp-content/themes/hazel/
  https://bohagdesign.se/
  #d8d8d8
  style2
  paged
  Loading posts...
  /var/www/vhosts/bohagdesign.se/httpdocs/
  #
  on
  none
  loading
  #
  Sort Gallery
  on
  no
  off
  off
  off